tiistai 10. elokuuta 2010

animal collective: oddsac

Animal Collectiven "visuaalinen albumi" ODDSAC ilmestyy tänään dvd:nä.


ODDSAC on Danny Perezin kanssa yhteityössä tehty leffa, johon AnCo on tehnyt musiikin ja jonka biisejä ei tulla julkaisemaan missään muussa muodossa. Trailerin perusteella luvassa on aika psykedeelistä meininkiä, mutta mitäpä muuta sitä odottiaisikaan. Aiemmin Perez on tehnyt mm.  visuaaleja Panda Bearille ja Ancolle videot Who Could Win A Rabbitlle ja Summertime Clothetsille. 


Ihan tottapuhuen Animal Collectiven videot on aina olleet mulle vähän liian tekotaiteellisia ja Perezin on vielä siitä pahimmasta päästä, mutta silti luulen että ODDSAC on ostamisen väärti ihan vaan musiikinkin takia. Mukana tulee 55-minuuttinen leffa ja 40-sivuinen kovakantinen kirja slipcoverissa. Kaksi leffan biisiä, Screens ja Mr. Fingers, on löytäneet tiensä nettiin ja vaikka uskon että nää toimii paremmin visuaaliensa kanssa niin kummatkin kuulostaa lupaavilta.


Olisi kyllä tietenkin ollut vähän siistimpää käydä katsomassa ODDSAC leffateatterissa, mutta odotettavasti Suomessa ei sellaisia järjestetty. Mulla ei ole hajuakaan tuleeko tätä edes saamaan ihanassa kotimaassani, joten itse luultavasti tilaan oman kappaleeni täältä.

4 kommenttia:

  1. Pakko saada kyl ihan mistä vaan toivottavasti Suomesta. Harmi et Suomes tuskin näkee teatteris :/

    VastaaPoista
  2. Jep mäki ostaisin mielummin iha kaupasta mut en tiiä löytyyks mistään. :--( Toivoisin et Rakkautta & Anarkiassa menis se mut en kyl uskalla odottaa liikoja.

    VastaaPoista
  3. Dvd:tä tulee Stupidoon toivottavasti jo ensi viikolla.

    VastaaPoista