keskiviikko 29. joulukuuta 2010

skins 5


Muistan kun Skins alkoi melkein neljä vuotta sitten. Ensimmäinen kausi oli mun mielestä parasta nuorille suunnattua televisiota mitä olin koskaan nähnyt, ja vaikka Misfits onkin vienyt sen tittelin jo aikoja sitten niin Tonylla ja muilla on silti paikka sydämessäni. Tokasta kaudesta lähtien suunta onkin sitten ollut lähinnä alaspäin, ja toisen sukupolven kolmas ja neljäs kausi oli niin paskaa etten jaksanut katsoa niitä loppuun.

Kaiken tän jälkeen huomaan silti olevani ihan mehuissani uusista hahmoista ja kaudesta. Kolmanteen sukupolveen voi tutustua täällä, ja vaikka koko poppoo vaikuttaakin erittäin rasittavalta niin silti tammikuun 27. päivä ei voi tulla liian nopeasti. Tätäkö tää television orjuus on?



Skinsin jenkkiversio MTV:llä alkaa 17.1., mutta siitä nyt ei tarvitse puhua... Jos jotain kiinnostaa niin tässä vähän esimakua.

3 kommenttia:

  1. Wtf mate season 2 on ehottomasti Skinsin paras kausi!!

    VastaaPoista
  2. ja kyl 3 ja 4 oli myös ihan mahtavuutta.
    tähän 5 kauteen en usko niin paljon.

    VastaaPoista
  3. paula - ei ollu.... tai no siit on vuosii ku oon sen viimeks nähny mut eka oli paras!!

    anonyymi - mä en tykkänny 3 & 4 kausist yhtään, kaikki vaan ärsytti. en voinu sietää sitä effy/cook/freddie-juttuu ja naomi/emilyki oli tylsää...

    mul on vähän ristiriitaset fiilikset täst uudesta, toisaalta noi vaikuttaa ihan kauheilta mut sit taas must on hyvä ku ne on tollasii nevareit

    VastaaPoista