torstai 12. marraskuuta 2009

is this real life


Muodin huipulle suomiversio on tähä asti antanut lähinnä positiivisia yllätyksiä, mut tänään oli naama kyllä varsinainen D: En yksinkertasesti _TAJUA_ mitä Antti Asplund vielä tekee tuolla, se ei ole tuottanut yhtäkään edes semisti mielyttävää vaatetta enkä kestä noit sen tarinoita.... Oon vaan täysin sanaton tän niiden valinnan kanssa, Olga oli niiiin ihana ja mun lemppari ekasta jaksosta lähtien! Voittajankaan kans en ollu ihan samoilla linjoilla, Katri ei oo todellakaan mikää muodin ihmelapsi ja varsinki tän uusimman jakson asu oli ihan järkky, luulin et se oli huonoimpien joukos, ei todellakaan top kolmosessa... Vaikka Mert onki tosi toistava sen volyymin ja monokromisen paletin kanssa mut sen asu oli noin miljoona kertaa hienompi kuin Katrin. En ole tyytyväinen :-( Toivottavasti ei aleta mennä Project runway kutoskauden viitottamalle tielle (kaikki kiinnostavat ja hyvät potkitaan ulos ilman kunnon syitä) koska sillon kyllä vaihtuu kanava!

Ps. Katsoin ekaa kertaa MH-extraa ja lo and behold voittajatyylin kampauksesta vastasi meitzin oma kampaaja, Ihanan Marco. Mikä muistuttaakin että ois ehkä korkea aika soittaa sinn pitkästä aikaa....

1 kommentti:

  1. Hei härregyyd, sä olet NIIN oikeassa. Mä en yhtään tajua, miten Antti Asplund voi edelleen olla kisassa mukana, koska lähes joka kerta sille valitetaan siitä, miten se pistää vähän liian överiksi ja tekee vaatteita, jotka vaikuttaa tulevan samoista kaavoista. Mun mielestä sen olisi pitänyt tippua jo ajat sitten.

    Olga oli munkin lemppari ja pari katkeraa huudahdusta pääsi, kun se tiputettiin. Nyt mä vaan toivon, että Mert ottaisi ja voittaisi.

    VastaaPoista