sunnuntai 29. marraskuuta 2009

>O

Unohdin rantata Muodin huipulle-jaksosta torstaina, joten nyt voinkin tämän virheen korjata vältellessäni kokeisiin lukua!

Image and video hosting by TinyPic

Mua rasitaa niiiin paljon Maria, Mirkka ja Katri, varsinki kun ne valittaa koko ajan siitä miten tuomaristo ei muka ole oikeudenmukainen kaikkia kohtaan ja vaatii eri tyypeiltä eri tasoa. Mert on selvästi kaikkein ~*muotitietoisin*~, oli se sitten hyvä tai huono asia, ja musta on outoa että kaikki sanoo ettei se ole vielä löytäny omaa tyyliään kun kaikista suunittelijoista Mertin vaatteet on olleet kaikista yhdenmukaisimpia. Onhan se totta ettei Mertin tyyli ole kaikkein omaperäisin, mutta ei voi väittää ettei hänellä olisi makua. Samaa ei voi sanoa Katrista, jonka luomukset on joko tylsiä ja nähtyjä tai aivan järkyttäviä ja mauttomia. Katri ei ole tuonut kilapiluun mitään uutta eikä varsinkaan mitään mielenkiintoista. Ja jotenkin ihminen joka sanoo lempisuunittelijoikseen Balenciagan, Vivienne Westwoodin ja Balmainin antaa vähän tylsän/tietämättömän vaikutelman.... Vaikka outoa on sekin ettei Mert osannut mainita yhtäkään lempisuunittelijaa, pliis kyllä sitä nyt jonkun voi sanoa vaikka ei yhtä tiettyä olisikaan. Mua ainakin henkkoht kiinnostaa millaisilta suunittelijoilta saadaan vaikutteita, Jarnonkin vaatteet jotka ei muuten ole mun tyyliäni tuntuu mielenkiintoisimmilta kun tietää että sen lemppareita on Preen, Burberry Prorsum ja Gareth Pugh. Jotenkin osaan arvostaa Mariaakin enemmän kun se tykkää Alexander McQueenista vaikka meidän tyylit ei kyllä käy yksiin. Tykkään sen leikkauksista mutta muuten kaikki mitä se on tuottanut on ollut aika mitäänsanomatonta. Mirkasta en tykkää lähinnä sen takia että vihaan pin-up tyttöjä ja 20 - 60-luvun muodista kaiken inspiraationsa saavia Kenley-tason suunittelijoita. En keksi mitään tylsenpää, mikä on harmi koska Mirkka vaikuttaa oikeesti tosi liikkikseltä.

Toivon että finaalikolmikossa olisi Mert, Jarno ja Maria. Katrin mukanaoleminen olisi naurettavaa ja Mirkka ei ole kiinnostava.

Ps. Täytyy vielä mainita että melkeen kaiki mallit on ihan hirveitä, joko aaaivan liian vanhan näköisiä (Elina), tylsän peruskauniita (Jessica) tai ylidramaattisia (Fana.....) joka vie huomion pois itse vaatteesta, mikä on runway-mallille anteeksiantamatonta.

Ps2. Jenkkien PR:n uus kausi alkaa tammikuussa, toivottavasti laatu ois vähän parempaa kun kutoskaudella.... En ees jaksanu kattoa vikoja jaksoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti