perjantai 3. kesäkuuta 2011

juttuja: white denim, tim hecker, fucked up

Moi kaikki kaverit siellä ruutujen toisilla puolilla! Mulla on huomenna YO-juhlat (amerikkalainen lankoni mietti kovasti mitkä on nämä yo-juhlat, varmaan jotain räppiin liittyvää?) ja sen jälkeen varmaan krapula joten postauksien taso nyt on vähän mitä on. Pari huomioitavaa juttuu silti:

Huomatkaa Rilakkuma-pehmolelu taustalla...

Jotenkin mun pankkitilille eksyi parikymppiä """ylimäärästä""" ja suuntasin tietysti Stupidoon. Mukaan lähti White Denimin uutukainen D joka on MAHTAVA. Vähän garagea, vähän bluesia, vähän jazzia ja päälle rockia. Suosittelen kyllä kaikille jotka tykkää hyvästä musiikista. Soundi on muuttunut Workout Holidayn Shake Shake Shaken ajoista paikoitellen jopa aika paljon, muttai ei todellakaan huonompaan suuntaan. Oon niin onnellinen että White Denim alkaa vihdoin saamaan ansaitsemaansa arvostusta.



Levyä löytyy aika vähän Youtubesta, mutta eipä sillä niin väliä kun kaikki biisit on niin hyviä etten kuitenkaan osaisi valita niistä vain paria.

Toinen levy on Tim Heckerin Ravedeath, 1972 jonka perään olen haikaillut jo jonkin aikaa. Stupidossa tuotiin heti nenän alle joten miten olisin voinut sanoa ei? En mitenkään, joten en sanonut.


Ah, sieluni lepää tätä kuunnellessa.

Kaikista tärkein uutinen tulee kuitenkin tässä: Fucked Upin mahtava, ihana, upea ja kaikin puolin loistava (enkä edes liioittele kuin minimaalisesti!) David Comes To Life on streamattavana NPR:n sivuilla. Virallisesti levy ilemstyy ensi maanantaina, jollon meikäkin kirjoittaa siitä vähän kattavamman entryn. Tilasin Davidin tosiaan BEGN:n kautta ennakkoon, joten pääsin kuuntelemaan sitä jo pari viikkoa sitten, ja tottapuhuen se vaan paranee joka kerta. Ajattelin että jo julkaistuja sinkkuja paremmaksi ei voisi laittaa, mutta olin ilmiselvästi väärässä. Tässä on vuoden paras levy, ainakin tähän mennessä. Onneksi meikällä on liput Philadelpian First Unitarian Churchin keikalle 26.6.!


3 kommenttia:

  1. David Comes to Life tuli tilattua, ei tosin vielä saapunut postissa, mutta... hyvänen, aika, sentään! Ihan mahtava levy!!! Oon ihan ymmälläni :o Ootan innolla, kun arvioit sen! Enkä voisi olla yhtään kateellisempi Philadelphian keikasta..

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Ihan uskomaton alusta loppuun. Harmi vaan et mulla ei oo vieläkään tullu kotiin asti, mut sen siitä saa kun tilaa ulkomailta :--( Enkä oikein viitti kirjottaa siitä ennen ku saan vinyylin. Mut toiv ihan alkuviikost sitte.

    Kävi kyl iha uskomaton mäihä ku just sattu olee toi keikka sillon ku mäki oon siellä... Kohtalo selvästi!

    VastaaPoista
  3. Onneksi kohtalo tuo James Blaken ja Destroyerin flow'hun ni millään muulla ei oo väliä :)

    Raivostuttavaa, ettei vieläkään oo levy saapunu! :( Sen siitä saa, kun tilaa ulkomailta..

    VastaaPoista