lauantai 16. huhtikuuta 2011

record store day

Reippaana tyttönä heräsin _lauantaiaamuna_ heti kahdeksan jälkeen, valmiina kohtaamaan Record Store Dayn.  Suuntasin Stupidoon vähän ennen kymmeneksi ja sain oikeastaan kaiken mitä halusin; Radioheadin Supercollider/The Butcher-sinkun, Hot Chipin Alexis Taylorin uuden bändin/projektin About Groupin Start and Complete-debyytin (joka olisi ilman suositusta varmaan jäänyt ostamatta, joten kiitos siitä! On kova! Melkein ehkä jopa parempi kun Hot Chip... Tai ainakin yhtä hyvä.) ja henkilökohtainen päivän tavoitteeni: Fucked Upin eeeerittäin hämärä David's Town-kokoelma bändin itsekeksimistä 60- ja 70-luvun bändeistä:




Ainoat mitkä olisin tohon päälle halunnut oli Panda Bearin Tomboyn LP + paita-paketti, Bad Brainsin Pay To Cum seiskatuumanen ja Kode9:n ja Spaceapen Otherman/Love Is The Drug-sinkku, mutta ei mulla kyllä olisi ollut edes niihin varaa joten en ole kovin masentunut. Kovasti himotti myös Gil Scott-Heronin ja Jamie XX:n We're New Here-spessuversio mutta ei vaan massit riittäneet. Vähän kyllä  kirpaisi koska en kyseistä levyä omista entuudestaan ollenkaan.

Suorastaan ahdistaa kuinka paljon ois levyjä ostettavana, ensimmäisenä nyt uusi TV On The Radio, ensi viikolla Jamie Woonin Mirrorwriting-debyytti (jonka olen tosin jo kuullut ja voin sanoa että ihan helvetin hyvä) ja kenties vihdoin se Pandan Tomboykin. Mun ostohimot ja rahatilanne ei selvästikkään kulje käsi kädessä.

3 kommenttia:

  1. Hahaa, näinki eilen unta et olin record store dayna jossai levykaupas ja sä olit siel kassajonossa. äsken rupesin miettii et eikös sulla ollu joku musablogi ja oha sul! ilmoitan siis vaa tällee virallisesti et näin sut eilen :D

    VastaaPoista
  2. No en mäkään saanu ku ton About Groupin ja Radioheadin 12". Toisaalt olin liikentees vast neljältä, koska oli työpäivä. Nyyh.

    VastaaPoista
  3. Krisse - Siis näitkö mut unessa vai irl.... Joka tapauksessa pahoittelen, näytin varmaan tunkiolta ryömineeltä.

    Lauri - Jep mutta nooh, parempi nääkin kun ei mitään!

    VastaaPoista