torstai 17. joulukuuta 2009

the final

Image and video hosting by TinyPic

Nyt on loppu. :-( Olin kyllä oikeesti positiivisesti yllättynyt, vaikka laatu ei yltänykkään muiden maiden tasolle.

Marian oma villi uus tyyli ei ihan iskenyt.... Sen eka mekko oli nätti ja printit hyvii mut silti ei kyllä mitää kovin hi fashinii. Se valkoraidallinen mekko oli kans kiva, mut ~showstopperi~ ei kyllä vakuuttanu, lähinnä siks et jos jotain vihaan niin sinapinkeltasta. Suurimman osan ajast en vaan tajuu Marian tyylii ollenkaa. Plus White Lies ei vakuuttanu.

Katri alko ärsyttämään heti kun avas suunsa, mut sen ekat lookit oliki sitte ihan lupaavia! Varisnki siitä ihan ekasta asusta tuli ihan sikken mieleen Complex Geometrics ja Pleasure Principle eli tykkäsin, ja se sheerpaita oli ihana. Toisaalt sit se vetskariliivi drapey drapey lirtti oli hirvee, muutenki liikaa halvan näköst kiiltoo joka puollella. Vika look oli ihan jees mut huomas kyllä että jotkut saanut ehkä vähä vaikutteita Givenchyltä.... En edes tiedä miksen tykkää Katrista koska pitäisin joitain sen vaatteita iha mielelläni.... Jotenki ää en tiiä, tuntuu et sen tyyli ei oo sen oma, vaikka saattaahan se ollakki. Katri vaan ei koskaan tuo mitään uutta ja jos se ei oo safe niin se on mauton. Sillä oli pari niiin törkeetä hutia etten osaa luottaa sen makuun ollenkaan.

Mert.... unohdin kirjottaa mitää ylös ku katoin, eli siis toisin sanoin oli ainanki mielenkiintonen! En oo mikään älytön kullan ystävä, se vika look oli vähän liian prinsessa ja se luonnonvaalee + valkonen oli nagl.... Tykkäsin kyl niistä ekoista lookeista muuten vaikka ne hameet oliki mielikuvituksettomia ja kaulurit muistutti epäilyttävästi Christian Sirianon vastaavaa mallistoa.

En ois kyllä välttämättä halunnukkaan että Mert voittaa, se on kuitenki vasta 18 v, enkä usko että sen tyyli on ihan tarpeeks kehittyny vielä, plus sen toteutus ontu kyllä välillä. Tiesin että Katri voittaa jokatapauksessa, mut olisin kyl halunnu nähä Marian tippuvan jo kaaaaaaauan sitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti