maanantai 13. syyskuuta 2010

maanantai

Olin tänään elämäni ensimmäisessä varsinaisessa YO-tason (kuuntelu) kokeessa tänään. Siinä puhuttiin Facebookista ärsyttävällä Eton-aksentilla. Ahdisti, mutta selvisin! Toivottavasti vielä voittajana. Oikea koetus tosin alkaa vasta viikon päästä maanantaina englannilla ja sitä seuraavalla viikolla historialla. Ne ei ahdista vaan pelottaa. Näihin elämäni suuntaan huomattavasti vaikuttavien kokeiden lisäksi ohjelmassa on vielä kasoittain muita koulutöitä, Rakkautta & Anarkiaa sekä mahdollisesti Blonde Redheadin ja Wolf Parared keikat. Että sillai. En tiedä kuinka paljon inspistä/aikaa bloggaukseen on, mutta aion kyllä ottaa ihan ns. chillisti enkä potea huonoa omatuntoa tän neglectoimisesta.

Jotenkin myös tuntuu että mikään uus musa ei vaan iske tällä hetkellä. Tähän tulee mitä luultavammin kuitenkin muutos kuun lopulla; Deerhunterin Halcyon Digest ja No Agen Everything in Between tippuu samana päivänä, syyskuun 28.


Hyvältähän se kuulostaa. Erittäin hyvältä oikeestaan, tykkään tästä ehkä enemmän kuin Revivalista joka kuultiin jo aikaisemmin. Kumpikin biisi kyllä lupailee sen verran hienoa kokopitkää etten usko monenkaan tulevan pettymään. 

Videoilla jatketaan: Suckers julkaisee neljä versiota uuden sinkun A Mind I Knew'n videosta, joista jokaisen on ohjannut eri jäsen bändistä. Videot julkaistaan viikon välein, ja ekana vuorossa on rumpali Brian Aiken.

  

  


A Mind I Knew on mun lempparibiisi koko albumilta, joten ensinnäkin jees sille. Ehkä semisti creepy ja ööööö-viboja herättävä video mut hei, hyvä biisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti