keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

the national livenä ja videolla

The Nationalin keikasta on varmaan sanottu jo kaikki tarvittava (onhan siitä jo melkein viikko, köhköh), mutta pakko lisätä pari juttua:

- Onko mulla jotenkin huono tuuri, vai miten mun kohdalla yleisö on aina niin apaattinen? Edessä oleva poika oli naama kiinni kännykässä koko keikan ajan ja viereinen tyttö näytti siltä että olisi mielummin missä tahansa muualla eikä edes taputtanut. Omakin fiilis kärsii tollasesta, höh!

- Miksi ihmiset käyttää hattuja sisäkeikoilla? En ymmärrä. Varsinkin sellasia isoja villaisia tupsuhattuja jotka ei ole ainoastaan helvetillisen kuumia vaan häiritsevät muitakin. Suurin wtf-hattumomentti oli kyllä parin ihmistä mua edempänä oleva tyttö jolla oli trilby päässä. Miksi? Se blokkas mun (ja varmaan muidenkin) näköalan lavan keskelle. Triblyn käyttäminen on noin muutenkin epäilyttävää, eikä vähiten siksi että nyt ei ole vuosi 2006 etkä sä ole Pete Doherty.

- Squalor Victorian livesovitus oli ehkä lempparikohtani koko keikasta. Ihan mieletön. Toiset suosikit oli Conversation 16, Mr. November ja tietysti Vanderlyle Crybaby Geeks.

- Vähän kyllä harmitti et Crybaby Geeks on ehkä ainoa biisi kolmelta viimeisimmältä levyltä jonka sanoista osaan vaan puolet... Olis ollut siistiä pysytä laulamaan mukana koko ajan.

- Olin tosi yllättynyt siitä kuinka monta vanhaa biisiä soitettiin. En kyllä valita, oli jees!

National julkaisi tänään myös uuden, vähän erikoisen videon Conversation 16:lle. Rakastan Mad Menia ja varsinkin Roger Sterlingiä palavasti, joten John Slatterysta ei voi saada tarpeeksi plussia. Videolla on myös Flight of the Conchordsista tunnettu Kristen Schaal esittämässä Yhdysvaltain presidenttiä.


Nyt tämä tyttö jatkaa tieto-opin parissa. Itkettää.

3 kommenttia:

  1. En ole ihan sitä porukkaa, joka käy The Nationalin keikoilla mutta mainitsemasi apaattisuuden esimerkit taitavat olla jokakeikkainen ilmiö. Aina siellä on joku eturivissä, joka nakuttaa tekstiä viestiä, toteaa "hyvä bändi! ja jatkaa nakuttamista. Ja sitten joku, jota ei voisi bändi vähempää kiinnostaa mutta tuli silti maksaneeksi sisäänpääsystä. Hattuja en tosin muista ihan vähään aikaan nähneeni...

    Kaiken apaattisuuden huippu oli eräällä riihimäkeläisellä nuorisotilakeikalla ollut yleisö. Kukaan ei reagoi mihinkään mitenkään. Kirsikkana kakussa paikan päällä oli arvonta, jonka voittaja sai pääesiintyjän fanituotepaketin. Onnellinen voittaja vain murjotti koko illan ajan. Silti tällä riitti tarmoa keikan ikuistamiseen kännykamerallaan.

    VastaaPoista
  2. Mäkään en pysty käsittämään miksi jotkut ihmiset menee keikalle (tai ainakaan eturiviin) jos niitä ei kyseinen artisti kiinnosta ollenkaan. Eniten itseäni vitutti kun olin HIM:in uuden vuoden keikalla Tavastialla (tästä taitaa kyllä olla jo aika monta vuotta), jonotin lippuja kylmässä aamuviidestä asti, sitten siellä keikalla mun edessä jotkut tyypit vaan jutteli keskenään edes kattomatta lavalle...

    VastaaPoista
  3. Piparnakkeli - Jep, näin se taitaa olla. Ja tää hattujuttu oli mullekin ihan uusi kokemus! En yksinkertasesti ymmärrä, mulla oli kuuma lyhythihasessa mekossa ja jotkut on ihan chillisti (tai ei niin chillisti) villatakissa ja talvipipo päässä...

    Kuulostaa kamalalta. :---D Sääliks käy bändiä.

    Annika - Niinpä! En tajuu miks joku haluis ees maksaa monta kymppiä keikasta josta ei ees nauti täysillä. Jos haluu pelkästään kuulla musiikin taustalla niin eikö jotkut biisien liveversiot riitä? Ei vaan mahdu mun kaaliin.

    VastaaPoista