maanantai 21. maaliskuuta 2011

uutta white denimiä

White Denim julkaisee uuden albuminsa toukokuun 24. päivä, mutta sitä ennen esimakua saa kahdesta uudesta biisistä, Drugista ja Anvil Everythingistä.






Tykkään paljon tästä White Denimin vähän rennommasta ja jammailevasta soundista mikä oli vahvasti esillä jo Last Day of Summer-EP:llä (jonka voi muute edelleen ladata ilmaiseksi WD:n sivuilta.) Ei hajuakaan tuleeko noita EP:n biisejä olemaan myös uudella kokopitkällä, mutta henkkoht en pistäisi pahakseni Tony Fattin mukaantuloa.


Jaksan kyllä aina ihmetellä sitä miten vähän White Denimillä tuntuu olevan faneja ja kuinka vähän julkisuutta ne saa. En vaan ymmärrä. Bändi on kuitenkin ollut pystyssä jo vuodesta 2005 ja julkaissut kaksi hyvin arvosteltua albumia. Toivotaan että tän uuden levyn myötä suosiokin kasvaa ansaitsemaansa mittakaavaan!

2 kommenttia:

  1. blogiasi pidempään seuranneena olen viime aikoina kaivannut kovasti pukeutumis ja tavarahimo juttuja joita blogistasi löytyi joskus. ujostelen pyytää wiwt-kuvia koska mainitsit että et ole kovin innoissasi niistä. kaipaan monipuolisuutta ja kuvia sinusta ja täydellisestä tyylistäsi! tarviin inspistä :((

    muuten: keep up the good work!

    VastaaPoista
  2. En tiiä mitä tähän sanoisi... Sisältö on muuttunu alkuajoista kai aika radikaalistikin, mut tää blogi kuvastaa itsekeskeisesti mun omia mielenkiinnon kohteita eikä oman naaman/kamojen näyttely vaan kuulu niihin enää. Sori. :--(

    Mut kiitos palautteesta! Lupaan että Lontoosta ainaki postaan jotain ihan omia kuvia :D

    VastaaPoista