keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

huomenna

Sain kuin sainkin vaihdettua National-lippuni huomiselle! Kiitos Kristianille jos tätä joskus luet. Tosin eipä siitä mitään apua lopulta ollutkaan, koska seurani jää nössönä kotiin sairastamaan. Mikä tarkottaa sitä että joutudun ensimmäistä kertaa elämässäni yksin keikalle. Ei siitä itse keikalla ollessa ole mitään haittaa, mutta ahdistaa se keikkaa edeltävä aika jolloin nyhjötän yksin jossain nurkassa Facebook auki. Tai alkoholisoidun tekemisen puutteessa. Elämäni on muutenki kuin Socially Awkward Penguinista eikä tällaset tilanteet kuulu hallinta-alueisiini. Jos näätte blondin rillipään yksin hillumassa niin älkää katsoko liian selvästi säälien. No mutta, ehkä selviän.

Tää on nyt kolmas kerta kun nään Natskut, ja ensimmäinen tän vuoden kahdesta keikasta, joista toinen on tietenkin Ruisissa. Aikasemmat Suomen keikat on ollut festareilla, joten kiva että saa vähän vaihtelua tällä kertaa. Muistaakseni kummallakin kerralla Matt oli kännissä soitettiin Mr. November vikaksi, liekö huomennakin.

Kolme lempparibiisiä kolmelta lempparilevyltä:




Ps. Miksi tääkin keikka alkaa vasta 22.15? Ei kestä tällasta yömyöhään rilluttelua!

3 kommenttia:

  1. Jaoin sulle tosi leimin tunnustuksen mun blogissa, käy kopsaamassa!

    VastaaPoista
  2. Se on just näteintä et Matt vetää siellä kännissä ja huutaa vaikka "Abelia" :) Mä en odota huomiselta mitään vähempää!

    P.S. Hitto et harmittaa: sillon Ruississa olin Interpolin keikalla ja Berninger painoi ohi 15 sentin päässä ja mä katoin suu auki ja tokaisin typerästi seuralle et "oliks toi Matt Berninger?". Siinä vaiheessa kun lause oli päättynyt oli Matt mystisesti kadonnut ihmisvilinään :/ Huomenna aion korjata tämänkin vahingon ja kiskaista hihasta. Oisko poikien jatkopaikkaa tiedossa :D?

    VastaaPoista
  3. Tytti - Kenties!

    Juhani - Joo siis hyvä riehakas meininki siit vaan tulee. Eiköhän se huomennakin nähdä karjumassa ihmisten naamoille.

    Kiva.... Itelläkin on käynyt vähän samoin, mut sillon oli kyseessä kyllä vaan Disco Ensemblen laulaja. :--D Ja jatkopaikasta ei oo tietoa, mutta pikkulinnut laulaa että ne on tällä hetkellä Tavastialla kattomas Junipia!

    VastaaPoista