maanantai 8. helmikuuta 2010

male muddle poast: nyc edition

Casting-videot ovat aina niin ihanan awkwardeja.


Tykkään Fusionista, Fusion on hyvä! Nykissä odotan eniten Paul Bochea, überliikkistä Albert Krarupia ja videosta puuttuvaa Matvey Lykovia. Eric Bellistä on jonkin verran ollut haloota models.comin Daily Duo-kuvien takia mut joku sen naamassa ja yltiötwinkissä olemuksessa häiritsee....


Isaac!! Francisco!!!! Need I say more.


Wilhelminalta kiinnostaa lähinnä Walesiläinen Matt Hitt sekä Reid Prebenda ja my bb Vladimir Ivanov joita ei videolla näy.


Requestin uudet naamat ei ihan ns. räjäytteneet pankkia, mikä on vähän outoa koska Requestilla on yleensä tosi hyviä. Koko pakettia ei (kai) ole vielä julkaistua joten toivoa on esim. Yuri Pleskunista (luv), Roy Prattista, Mikus Lasmaniksesta (joka kuulemma meni juuri naimisiin at the ripe old age of 21.....), Pablo Contrerasksesta, Cole Mohresta, etc. Toivon vaan sydämeni pohjasta että Jetrho Cave jo vajoaisi sinne maan alle mistä tulikin.....

Listasin vielä eräitä joita odotan innolla Nykissä:

NY Models:


Alexander Johansson, Mathias Lauridsen, Thiago Santos ja Dennis Johson aka the jaw. Mathias on muuten Dieselin uusissa mainoksissa.

Wilhelmina:


Reid Prebenda, Vladimir Ivanov, Armando Cabral ja Taylor Fuchs (joka huhujen mukaan ois käynyt hammalääkärissä korjaamassa rakonsa.... say it ain't so omg)

VNY:

 

Näistä nimistä saatte varmaan itsekin selvää. Viimeisestä kaksikosta sen verran, että Lenzinhän piti lopettaa mallinura mutta ei nähtävästi aijokaan.... Ehkä Lenz: In memory-video herkisti niin kovasti etc. Lenzin vieressä on mallimaailman uusin skandaali eli Nick Snider. Täältä voi lukea lisää. Itse en osaa enää tähän muuta sanoa kuin lol mutta odotan innolla kuinka monta näytöstä Niksu bookkaa. Myös bloggaajanakin kunnostautunut Cesar on aina ihana, samoin Robbie the bitchface ja Bastiaan joka tuo iloa varsinkin bäkkärille. Samoin William jota en ennen voinut sietää, mutta nähtyäni pari videota olin ihan myyty.

DNA:
 
 Toi Lasse Pedersenin kuva on kyllä erittäin unfortunate, mutta muuten DNA:lla oli mun lempparipaketti, tai ainakin layout. Oon niin innoissani varsinkin Viggosta, Charliesta ja Marcelista.

source kaikkeen: models.com

2 kommenttia: