torstai 25. helmikuuta 2010

mary katranzou + burberry prorsum fw 2010, prada live

 

Miten voi olla näin upeita printtejä? Miten ne voivat olla kankaalla? Mary Katrantzou on kieltämättä yksi parhaista printtien luojista, varsinkin nyt McQueenin jälkeen. Ahhh haluaisin niin päästä katsomaan näitä lähempää ja irl, sillä luulisi että värit ovat vielä kauniimpia lähietäisyydeltä. Olen itse ihan älyttömän huono käyttämään printtejä, revittelen korkeintaan raidoilla ja palloilla. 

 



Christopher Baileyn Burberry Prorsumin naisten mallisto jatkoi aika samoilla linjoilla kuin miestenkin. Upeita takkeja, luonnollisia värejä ja militanttista lentäjävibaa. Alkaa vahvasti näyttää siltä että shearling-takki on pakkohankita kaikille ~trenditietoisille~.

En ehkä tykännyt tästä mallistosta ihan niin paljon kuin viimeksi, vaikka ottaisin mielelläni jokai ikisen takin itselleni. Rakastan myös edelleen miesten mallistossakin nähtyjä takkien vyötärövetskareita, toivottavasti ne on myös käytännöllisiä eikä vaan näön vuoksi.



Miesten näytöksen tapaan Pradan naisten mallisto näytettään live streamina prada.comissa tänään klo 20:00. Malleista on ollut ihan töreästi huhuja, viimeisinpänä se että Victoria's Secret-enkeleitä tulee olemaan mukana näytöksessä... Alessanda Ambrosio ja Miranda Kerr on nähty Milanossa ja Douzen Kroes twiittasi olevansa Pradan bäkkärillä joten kai se on pakko uskoa. Pelottaa/jännittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti