keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

7.4.



Tää kuva Abbey Lee Kershawista on kummitellut mielessäni jo vaikka kuinka kauan, ja kun kaveri opiskelee kampaajaksi niin päätin hieman repästä näin täysi-ikäisdyyen kunniaksi, vaikka täytänkin vasta lauantaina. Mulla on synkkä j-rock-ernu-nuoruus jonka aikana tukka oli mm. toiselta puolelta tummanruskea ja toiselta blondi, josta muistuttaa passikuvani joka on riemastuttavasti voimassa vuoteen 2015..... Viimeisen naulan täysin luonnollisena jo pari vuotta pysyneen tukkani arkkuun oli  Skinsissä JJ:n tyttiksen niin ikään pinkit latvat. Mut without further ado, tadaa:










En nyt ruvennut ihan niin radikaaliksi kuin Abbey tai JJ:n tyttöystävä, mutta yksinkertaisesti pupu meni ns. pöksyyn kampaajan tuolissa enkä uskaltanut värjätä korkeammalle. Väriä ei myöskään laitettu ihan päälimmäisiin kerroksiin ollenkaan. Nyt kyllä jo vähän harmitta etten ollut uskaliaampi, oon nimittäin ihan rakastunut! Odotan kyllä innolla että nää vähän haalistuisi, kirkas aniliininpunaine on mulle vähän liikaa kun ottaa huomioon että 95% käyttövaateistani on akselilla musta-harmaa-valkoinen.

Loppuun vielä hieman comic reliefia, Proenza Schoulerin Lazaro (mustassa paidassa) ja Jack (ruutupaita) Martha Stewart Showssa tekemässä liukuvärjäyksiä...... "Yeah.... okay... alrighty...." Lievästi sanottu awkward. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti