torstai 15. huhtikuuta 2010

gifted

Täytin tosiaan viime lauantaina 18 vuotta, ja sain niin mielettömän ihania lahjoja että pakko päästä vähän brassailemaan. Ekana Marc by Marc Jacobsin rusettikello, joka teki ensiesiintymisensä joululahjatoivelistassani. Tätä ei kai saa Euroopasta kovin monesta paikkaa, joten siskoni oli kuulemma ostanut sen jouluna Jenkeistä.


DSC_3927

DSC_3930

DSC_3937

DSC_3959


Ah. <3 Käytän aina rannekelloa, ja edellinen veti lievästi sanottuna viimeisiään. Mulla on ollut sama Tintti-kello viisivuotiaasta jota kyllä rakastan edelleen, mutta nyt oli jo uuden aika. Itse kellotaulu on pienehkö, mutta eipä se haittaa kun oon muuten niin in luv!

Toinen lahjani, joka aiheutti vähintään yhtä railakkaita sydämenlyöntejä on Prada-kirja.

DSC_3948

"Prada is the first book that documents three decades of ground-breaking fashion, architecture, film and art by the Prada company, including the work of the design studio and the workshop; extensive creative partnerships with photographers, designers, architects and film directors; and large scale architectural commissions, the Fondazione Prada, and the development of a new museum. "

Kolme ja puoli kiloa silkkaa rakkautta.

Muotimaailmassa ehkä kaikkein kiehtovinta mutta samalla ärsyttävintä on saavuttamattomuus, minkä muureja tämä kyllä poistaa. Kaikki löytyy kaavojen suunittelusta näytösten pohjapiirroksiin. En voi suositella tarpeeksi.


DSC_3952

DSC_3949

DSC_3954

DSC_3950

DSC_3955


Niin ja ps, postissa tuli vihdoinkin eräs paketti Ranskasta, johon palailen huomenna. Vinkiksi voisin sanoa että Alber, live alive!

1 kommentti: