torstai 20. toukokuuta 2010

111

111 on parempi luku kuin 100.

En voi uskoa kuinka hyvin olen jaksanut kirjoittaa tätä. Pidin pari vuotta sitten toista musablogia, mutta sen kirjoittaminen muuttui epäsäännölliseksi ja kuoli lopulta kasaan. Harmittaa kyllä vähän koska nimi oli ihan mahtava. En tiedä miksi tällä kertaa kirjoittaminen luonnistuu näinkin hyvin, vaikka voisihan sitä aina parantaa. En tosin usko että koskaan pystyn tai jaksan postaamaan joka ikinen päivä. BAHF on ollut nyt pystyssä vähän yli puoli vuotta, eikä tee mielikään lopettaa. Alotin bloggaamisen alunperin siksi, koska mulla ei ole paljon kavereita jotka kuuntelee samanlaista musaa tai tykkää muodista.  Toinen syy oli että mun suomi tuntuu tosti tönköltä, varsinkin tän tyylistä tekstiä kirjoittaessa. Esseetyylinen kirjakieli kuulostaa oudolta, mutta puhekieli vielä hirveemmältä. Mietin kauheen kauan kirjoittaisinko englanniksi vai suomeksi, mutta päädyin suomeen ihan vaan oman harjoittelunkin takia. Luen lähes yksinomaan englanniksi ja katson tekstittömiä sarjoja, joten välillä tuntuu etten osaa edes ilmaista itseäni kunnolla suomeksi, saatika tuottaa tekstiä jota kukaan haluaisi lukea. Samasta syystä käytän vähän liian helposti anglismejakin.

Toivottavasti pystyn päivittämään useammin nyt kesäloman alkaessa. Ajasta ei ainakaan pitäisi olla puutetta koska en ole saanut töitä.

Loppuun vielä päivän biisit jotka sopii kesätunnelmaan kuin nakki silmään. Oon meidän parvekkeella ja täällä on +33°C, ihan uskomatonta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti