sunnuntai 16. toukokuuta 2010

moi taas

Berliinistä on nyt kotiuduttu! Varmaan sanomattakin selvää että oli siistiä ja olisin mieluusti viettänyt vielä pari ylimääräistä viikkoa Mittessä, mutta valitettavasti päivitän jälleen oman huoneeni uumenista. Ehkä teen vielä jonkun kattavamman entryn tai en, mutta näin pääpiirteisesti voin sanoa että meidän hotelli oli kaikin puolin mahtava, täydellisellä paikalla eikä oikeestaan mitään valittamisen aihetta löytynyt. Toinen ihanuus oli COS, jonne tosiaan pääsin tutustumaan vasta ensimmäistä kertaa. Olisin voinut heti ostaa kolme neljäsosaa koko kaupasta (loppu oli liian värikästä) mutta tyydyin vaan kahteen kassilliseen. Miinusta Berliinille siitä että Apartment oli lievä pettymys, valikoimaa oli minimaallisesti ja siitäkin suuri osa oli Rick Owensia. Ehkä mulla oli vaan liian suuret odotukset mutta se koko portaita pitkin kauppaan loi mulle mielikuvan jostain vähän siistimmästä. Mietin oikeesti että olisko jossain kulmassa ollut joku salaovi mistä pääsee johonkin piilotettuun osaan mutta ei. Samoin Cash oli vähän lamempi mitä odotin, vaikka myyjäjäbä oli kyllä erittäin liikkis. Saattaa kyllä olla että oon vaan katkera kun en löytänyt mitään ostettavaa..

Kotimaanuutisissa: kävin Tiketissä.


Jo aiemmin hehkutettu Japandroids ja uusin lisäys hyvään keikkakesään eli Fucked Up! Jeeeee! Oon varmaan joskus jo maininnut mutta näin bändin Ankkarockissa viime vuonna ja se oli niin mahtavaa, helposti yksi mun lempikeikoista. Luulenpa että Fucked Up toimii vielä paremmin ihan yksinään, iltapäiväslot ja pienehkö kiinnostus yleisön puolella eivät luoneet ihan parahaita mahdollisia puitteita. Tottapuhuen tekis mieli kiertää noi kaikki keikat mutta varojen ja seuran puutteessa taitaa jäädä. Läppä kyllä että ne tekee kokonaiset kolme keikkaa Suomessa kun en ole edes yhtä uskaltanut toivoa.








Tää seuraava video oli postattu Fucked Upin blogiin jonka mukaan uus 12" ois tulossa. Biisi kuulostaa ihan hienolta mutta noista teipeistä tai tosta muijasta en oo ihan varma...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti