torstai 6. toukokuuta 2010

blaaah

Tietämykseni dubstepin saralla on erittäin rajoittunut ja kuuntelen muutenkin aika vähän tru konemusaa, vaikka Burialin vuoden 2007 Untrue onkin yks mun lempparilevyistä. Vähän aikaa sitten radarilleni kuitenkin osui myös toinen dubstepjäbä, leedsiläinen Rusko. Yhdessä Caspan kanssa tehty FabricLive.37 oli ihan mahtava, ja se onkin pyörinyt repeatilla aika railakkaasti. Varmaan sanomattakin selvää että odotin innolla Ruskon toissapäivänä ilmestynyttä O.M.G-debyyttialbumia, mutta harmikseni pakko sanoa että olen pettynyt.

Kaikki meni väärin jo nimessä. En tiedä oliko tarkoituksena olla irnonien vai mistä on kysymys, mutta O.M.G. (vaihtoehtoisesti myös huutomerkin kera) for real? Miksei saman tien LMFAO..... Muutenkin koko levy on jotenkin tosi mainstream (MNSTRM) verrattuna aikasempaan tuotantoon mikä vähän särähtää korvaan. Jos haluaisin kuunnella perusdancemusaa kuuntelisin jotain muuta. Kaikki biisit on vaan tosi blaaahhh, lukuunottamatta ehkä Scarewarea, Kumon Kumonia ja jo aikaisemmin kuultua Woo Boostia. Ylipäätään O.M.G. on levy jollasta en todellakaan odottanut Ruskolta. En tajua miten Cockney Thugin tapaisesta täydellisyyttä hipovasta biisistä mennään tällaseen:


 vrt.

Pistää suorastaan vihaseksi! Asiaa ei auta että tossa ekalla videolla feattaa muija Dirty Projectorsista, ei varsinaisesti nosta pisteitä...

Ps. Nyt kun tässä pääsi vähän valittamisen makuun, niin nähtävästi massasta poiketen uus Broken Social Scene ei iske muhun yhtään, niin perus indiekamaa että korvat tippuu tylsistyksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti