lauantai 30. lokakuuta 2010

never mind the buzzcocks

Maailmassa on kaksi asiaa joita rakastan varaukstettomasti yli muiden: musiikki ja brittiläiset paneelikeskusteluohjelmat. Nämä intohimoni yhdistyvät upeasti Never Mind The Buzzcocksissa, jonka 24 kausi alkoi viime viikolla. Sarja on tullut jo vuodesta 1996, mutta henkilökohtaisesti innostuin kymmenen vuotta myöhemmin kun Simon Amstell otti juontajan pestin. Simon on edelleen yksi mun lempparikoomikoista, vaikka häntä näkeekin nykyään harmittavan harvoin missään muualla kuin omassa Grandma's House-sarjassaan. Simonin lopetettua Buzzcocksissa kaksi vuotta takaperin on juontajan hommaa hoitanut vaihtuvat vieraat, esim. Mark Ronson, Martin Freeman, David Tennant ja oma all-time suosikkini Frankie Boyle.

Buzzcocksin idea on yksinkertainen; on juontaja ja kaksi pysyvää tiimikapteenia, jotka ovat tällä hetkellä Phil Jupitus ja Might Booshin Noel Fielding. Jokaisessa jaksossa on eri kysymyskierroksia, esim. Woop Woop! That's the Sound of da Police! jossa pitää keksiä miten joku asia tai esine on saanut jonkun muusikon ongelmiin lain kanssa, tai Identity Parade jossa pitää tunnistaa (yleensä hieman tuntemattomampi) muusikko viiden ihmisen joukosta. Kysymykset ja vastaukset eivät siltikään ole se pääjuttu, vaan läppä mikä lentää niiden välissä.

Legendaarisimpia jaksoja on olleet Amy Winehousen sekoilut kaudella 19, Noelin ensimmäinen vierailu ja kauden 22 viimeinn jakso jossa on Josh Groban.






Buzzcocksia löytyy Youtubesta mielin määrin, parhaiten kuitenkin ehkä täältä. Uusimman kauden ekat jaksot löytyy täältä.

6 kommenttia:

  1. Tää ohjelma jaksaa kyllä naurattaa vaikka ois nähnyt jaksot monta kertaa ennemminkin :D
    Voiskin katsoa taas uudestaan :D

    -Tiuku

    VastaaPoista
  2. Jep haha :DD Oon nähny kaikki Simonin jaksot ainaki viidesti!

    VastaaPoista
  3. Haha, hauskoja. En oo kyllä aiemmin kattonut. Tosin Simon on tuttu, muutaman kerran on tullut hihiteltyä Popworldin Molko-haastikselle (http://www.youtube.com/watch?v=qB7wORG9pHQ).

    VastaaPoista
  4. Loll miten en oo koskaa nähny tota :----D Ihana!

    VastaaPoista
  5. Jäin nyt ihan koukkuun näihin. On pitänyt kyllä jo pidemmän aikaa tsekata, mutta aina on jäänyt. No nyt onkin tullut katsottua joku kahdeksan jaksoa päivässä. :D Simon on paras juontaja ikinä!

    Omia lempijaksoja on ehkä Dappyn vierailut ja tietty Danny Touretten sekoilut. Parasta ikinä!

    VastaaPoista
  6. Iteki vedin himmeet maratonit kun aloin kattomaan :D Ja Simon on kyl yks parhaista mitä telkkaris on nähty!

    Dappy on niin legendaarinen, en tiiä pitäskö sille itkee vai nauraa....

    VastaaPoista