maanantai 1. marraskuuta 2010

the nationalille toinen keikka


Niin kuin otsikko ilmoittaa, The Nationalin maaliskuinen Kulttuuritalon keikka on saanut kaverin. Ajankohta on seuraava päivä eli perjantai 4.3. Hyviä uutisia varsinkin meille tampiolle jotka missasivat ensimmäisen lipunmyynnin. Liput tulee myyntiin ylihuomenna eli keskiviikkona 3.11. Jänskättää kyllä vähän koska näillä näkymin kukaan tuttu ei ole menossa tuolle lisäkeikalle... Yksinolo keikoilla ahdistaa.

Ennen Natskuja vuorossa vielä Godspeed You! Black Emperor tammikuussa ja Mogwai myöhemmin huhtikuun puolella. Vaikka Suomen kaikkatarjonta onkin säälittävää verrattuna länsinaapureihin niin en voi ihan älyttömästi kuitenkaan valittaa.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat lipun! Itellä on ekalle keikalle onneksi :) Mogwaista en vielä tiiä lähenkö kattoo, sinänsä kiinnostaisi mutta pitäis ehkä tutustua tuotantoon sitä ennen KUNNOLLA. Godspeediin kyllä meen<3

    VastaaPoista
  2. En kyl anna kahesti mennä ohi suun! Saattaa olla että koitan vielä vaihtaa jonku randomin kans lippuja mut tärkeintä vaan että pääsen edes toiselle.

    Ei Mogwai mullekaa mikää ultimatelemppari oo mut keikalle haluun kyl!

    VastaaPoista