torstai 4. marraskuuta 2010

lewyostoksilla

Niin kuin jo varmaan jokainen pääkaupunkiseutulainen musiikinostaja tietää, Suomen ystävällisimmässä ja kaikin puolin ihanassa levykaupassa Stupidossa on kaikki -20% 13.11. asti. Oon koittanut pitää vähän paussia omien levyhankintojen kanssa viime aikoina, kesällä tuli ostettua melkein joka viikko ja pidemmän päälle lompakko ja sen myötä sosiaalinen elämä (jos sitä nyt oli muutenkaan) alkoivat lievästi rappetua. Rakastan levykauppoja ja levyjen ostamista eniten. Muut käy baarissa ja mä käyn levykaupoissa.

Kokonaisen kolmen viikon lakon jälkeen päädyin tänään kuitenkin Stupidoon alehuumassa ja lähdin parin kauan kaipaamani kanssa:



Sunn O)))n Monoliths & Dimensions ja Animal Collectiven Feels on molemmat olleet ostoslistalla iät ja ajat, mutta 30 euron molemmilla puolilla olevat hinnat ovat aina tuntuneet vähän ylitsepääsemättömiltä. Nyt oli kuitenkin hyvä syy vihdoin viedä molemmat kotiin asti, varsinkin Feels joka uudelleenjulkaisiin vinyylillä "Deluxe DDM"-versiona viime (?) vuonna. Aiempaa vinyylipainosta on ollut ainakin mulle Suomesta ihan mahdoton löytää. Feels on yks mun kaikkien aikojen lempparilevyistä, tai ainakin suosikki Ancolta, ja kyllähän se vinyylinä paremmalta kuulostaa kuin cd:ltä.


Toinen hankinta Sunn O))) on kummitellut - melkeinpä kirjaimelliesti - mielen perukoilla siitä lähtien kun yhtyeestä ensikerran kuulin joskus vuoden 2008 lopulla. Metalli ei iske missään muodossa, vaikka rakastankin lukea Mayhemistä, Burzumista ja muusta 90-luvun norjalaisesta black metal-skenestä mutta eipä Sunn O))) kyllä oikeastaan edes ole metallia joten öhhh... No anyway, Sunn O)))n kuuntelusta saa ihan uskomattomia kiksejä paikasta riippumatta, omia suosikkejani on bussimatkat ja kävely aurinkoisena päivänä. Mahdollisimman lujaaa tietysti. Bändi oli Suomessakin keikalla tammikuussa mutta sattuneesta syystä itse olin alaikäinen ja jäin kotiin. Harmittaa koska livet on kuulemma ihan toisesta maailmasta.

 

2 kommenttia:

  1. Ei mitään ihan vasta-alkajan kamaa toi Sunn O)))
    :--D

    VastaaPoista
  2. Nohhh eipä kai :---D Tosin en mä kovin paljon tätä oudompaa pysty sulattaa.... Mut Sunn O))) vaa on niin siistii, se ei ees tunnu musiikilt vaa joltai äänihuumeelt

    VastaaPoista