torstai 4. maaliskuuta 2010

dries

Belgialainen Dries Van Noten on helposti mun top 5 lempisuunittelijat-listalla. Voisin sanoa ettei tällä hetkellä kukaan muu käytä värejä ja printtejä yhtä upeasti (varsinkin F/W 09 hipoi täydellisyyttä). Vilkaisin näitä uusia f/w 10 kuvia tiistaina hypärillä koulussa ja päästin kyllä suuren helpotuksen huokauksen. Tälläkään kertaa en pettynyt, toisin kuin lähes kaikkiin muihin mallistoihin näinä muotiviikkoina, niin Nykissä, Lontoossa, Milanossa ja Pariisissakin. Prada oli masentava ja mammamainen (eikä Douzen parantanut tilannetta), Jil Sander oli tylsähkö enkä tykännyt printeistä. Balenciagalla mittasuhteet ja kankaat ja vähän kaikki oli outoa, Marnilla oli pari hyvää juttua ja hieno väripaletti mutta stailaus ihan päin honkia. Missonista en edes viitsti puhua... Onneksi Driesiin voi aina luottaa.

 

Täydellistä! Ihanan rentoa, ihania mekkoja ja vielä ihanampia takkeja. Vajaamittaiset housunpuntit ja ylipolvenhameet vaan näyttävät paremmilta ja paremmilta. Rachel Zoeta lainatakseni, I DIE. Nyt vaan puuttuu enää ihmiselle sopiva ilmasto jossa vois olla paljain säärin...... Tai edes nilkoin.

Huomenna meen vihdoinkin kattomaan A Single Manin! Ahhhh en jaksa odottaa, istun vielä samalla paikalla Maximissa kun jossa katoin The September Issuen Rakkautta & Anarkiassa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti