tiistai 1. helmikuuta 2011

videopost: james blake, no age ja braids

Tulevan Mercury Prize-voittajan James Blaken s/t debyytti tulee vihdoin kauppojen hyllylle ensi viikon maanantaina eli 7.2. Sitä ennen pientä maistiaista tarjoilee The Wilhelm Screamin video:



Mistä näitä Jamppoja tulee? Haluun oman. Jos hypoteettisesti ajatellen olisin jostain syystä kuullut koko levyn jo, niin voisin sanoa että se on ihan helvetin hyvä ja täytyy olla aika kuollut sisältä jos ei diggaa. Tosin uskaltaisin ihan pikkusen valittaa vokaalien päällekäyvyydestä Blaken aikaisempien EP:iden soundin kustannuksella. Koko albumista on sampleri Blaken Youtubessa.


Täytyy myöntää että Everything in Between on alkanut maistua paremmin viime aikoina. Fever Dreaming on yks mun lempparibiiseistä levyllä eikä videokaan ole paha, vaikka ohjaaja Patrick Daughters ei kuulukkaan mun suosikkeihini. Daughters on nimittäin vastuussa Grizzly Bearin Two Weeksistä mikä on ehkä hirvein musavideo minkä tiedän.


Braidsistä tulikin kirjoitettua ihan vähän aikaa sitten joten mitäpä siihen lisäilemään. Tällaset videot on kyl aika rasittavia mutta ainakin biisi on hyvä!

2 kommenttia:

  1. Tuo Braidsin biisi oli aika mahtava. Oon jo melkein pistämässä levyn tilaukseen! Kiitos hyvästä vinkistä.

    James Blaken levy tulikin jo pistettyä tammikuussa ennakkotilaukseen, eikä tässä oikein malta oottaa kun ens viikolla tulee. Pää varmasti räjähtää sitä näprätessä ja kuunnellessa!

    VastaaPoista
  2. aina kiva kuulla että joku oikeesti löytää uusia juttua mun kautta :--D hyvä levy on kyllä, harmi vaan ettei taida kovin hyvin löytyä suomen levykaupoista ainakaa vielä.

    iteki oon miettiny pitäskö se sittenki ihan tilata, vinyylillä kuulemma kestää suomeen joku kaks viikkoo ja netistä sais kyl nopeemmin... mut päräyttävää kamaa todellaki!

    VastaaPoista