perjantai 16. heinäkuuta 2010

cut copy: where i'm going

En ole koskaan erityisemmin välittänyt Cut Copystä. Ostin In Ghost Coloursin niinkuin varmasti joka toinen P4K:in lukija, ja tunnetuimmat sinkut Lights & Music ja Hearts on Fire on edelleen ihan ok, mutta muut biisit onkin sitten erittäin peruskauraa. En oikein välitä kasarisyntikkamusasta yleensäkkään ja niin In Ghost Colours kuin debyyttilevy Bright Like Neon Love osoittautuivat parin kuuntelukerran jälkeen tylsiksi ja toistaviksi.


Joka tapauksessa Cut Copyltä tulee kolmas, vielä nimetön levy vasta ensi vuoden tammikuussa. Eka sinkku Where I'm Going löysin silti tiensä nettiin vähän aikaa sitten ja täytyy myöntää että kyseinen biisi on täysin erillainen mitä odotin. Ensimmäiset bändit jotka tuli mieleen oli The Beatles ja Animal Collective, syntikat on vaihdettu taputuksiin ja whoo ooo oo/yeah yeah-huuteluihin. 2:08 eteenpäin tulee mieleen Baba O'Riley Animal Collectiven coveraamaana. En voi uskoa että edes sanon näin mutta Where I'm Going on oikeasti ihan jees, kevyt,  kiva ja rennon kesäinen. Meinasin sivuuttaa koko biisin koska tuttuun tapaani oletin pahinta, toisin sanoen toistoa edellisiltä levyiltä. En olisi voinut olla enempää väärässä.


Uuden levyn miksaa samainen Ben Allen jonka muihin tän vuoden projekteihin kuuluu esim.  Deerhunterin syyskuussa ilmestyvä levy Halcyon Digest. Niin ja Allenhan löytyy myös sellaisten pikkulevyjen kuin Merriweather Post Pavilion ja Gnarls Barkleyn St.Elswheren taustalta.

Where I'm Goingin voi ladata sähköpostiosoitettaan vastaan Cut Copyn sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti