maanantai 19. heinäkuuta 2010

kaurista mä metsästän

Hej allihopa, jag är i Stockholm just nu! Södermalmissa on ollut vähän muutakin tekemistä kuin bloggaus, joten postausrytmi on hieman kärsinyt. Siksipä tämä entry saakin toimia eräänlaisena  catching up-sekamelskana.

Uutinen numero yksi: Atlantalainen Deerhunter julkaisee syyskuun 28. päivä neljännen kokopitkänsä, joka kulkee nimellä Halcyon Digest. Fanit voivat ladata levyn flaierin Deerhunterin sivuilta, ja mailata sitten kuvia paikoista jonne ovat mainoksia liimailleet. Vastineeksi saa kuulla uuden sinkun ja b-puolen ilmaiseksi. Itse en ole vielä kerennyt tulostelemaan, mutta aikeissa olisi. Olen kyllä laiska ns. streettemailija, vieläkin löytyy kirjahyllystä kymmenkunta MGMT-tarraa joita sain kasan postissa kolme vuotta sitten Oracular Spectaularin promoamismielessä. Joka tapauksessa, Halcyon Digestillä tulee olemaan 11 kappaletta ja kansi näyttää tältä:


Jee, syyskuu näyttää ihan mahtavalta! Levyjä on tulossa Kauriinmetsästäjien lisäksi ainakin No Agelta, Abe Vigodalta, Les Savy Favilta ja toivottavasti myös Panda Bear pysyy aikataulussa. Hienoista bändiyhdistelmistä puheenollen, kuina sairas on tän keikan line up? No Age, Male Bonding ja Abe Vigoda samana iltana, kelpaisi itse kullekin. Minä + Lontoo + torstai, lokakuun 14 = (Y)

Jahas, näitä mainitsemisenarvoisia juttuja olikin vain yksi.... Muistus vielä siitä että Fucked Upin Helsingin keikka on yhdeksän päivän päästä! Kaikki sinne, eikös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti