torstai 15. heinäkuuta 2010

last.fm-synttärit

Mun last.fm aka läsäritili täyttää tänään neljä vuotta! Tosin resettasin lokakuussa 2007 joten listat on oikeasti vaan vähän alle kolmivuotiaat, mutta silti aihetta juhlaan on ihan tarpeeksi. Elämän merkkipaaluja etc.

Tein ensimmäisen last.fm-tilini vuoden 2005 helmikuussa, eli jo vähän päälle viide vuoden ajan olen päässyt tarkkailemaan kuuntelujani obsessiomaisella tarkkuudella. Eka tili on vielä olemassa, mutta sitä linkkiä en kyllä antaisi kirveelläkään. Sen verran voin paljastaa että 13-vuotiaana j-rock oli lähellä sydäntä... Silloin last.fm oli tietenkin vielä Audioscrobbler, jonka ajoista on hieman päästy eteenpäin.



Last.fm vuosimallia 2005, kuinka liikuttavaa.

Koska rakkaudentäyteinen suhteemme täytti vuosia, päätin ottaa seuraavan loogisen askeeen; tilasin subscriptionin. Näin aluksi vain kuukaudeksi, mutta katsotaan miten tämä muutos vaikuttaa yhteiseloomme. Tuskinpa elämäni muuttuu räjähdysmäisesti paremmaksi mutta ainakin pääsen leikkimää  Last.fm playgroundinVIP-jutuilla! Niin ja kuuntelemaan reccomendations-radiota josta löysin yhden jos toisenkin entisistä ja nykyisistä lempibändeistä silloin kun kyseinen palvelu oli vielä ilmainen. Nyt on voittajafiilis, olen nimittäin miettinyt subscribtionin ottoa jo vuosia ja kateellisena kuolannut mustia laatikoita ihmisten kuvissa. Nyt mullakin on, jees.

Huomenna luvassa maaseutumatkailua kohteena Lahti ja kuulemma joku punkkariklubi, lievästi epäilyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti