perjantai 2. heinäkuuta 2010

real estate: reality

Photo 16

Brooklyniläisen (via New Jersey) Real Estaten s/t-levy oli yks mun viime vuoden suosikkeja, ja se on varsinkin nyt kesällä palanut levylautaselle yhä uudestaan ja uudestaan. Myös kitaristi Matt Mondanilen sooloprojekti Ducktails on mielyttänyt korviani, tosin pienemissä määrin vaikean saatavuutensa vuoksi. Kaiken kaikkiaan Real Estaten psykedeelinen lo-fi surffirock on täydellistä kesämusaa; rauhallista ja chilliä. Siksipä en voinutkaan jättää ylläolevaa Reality EP:tä ostamtta vaikka 20 euron hintalappu vähän kirpaisikin kun kyseisellä levyllä kappaleita on vain kuusi. Luulin itseasiassa että Realityä tehtiin vain rajoitettu erä, mutta kannen tarra osasi kertoa että oma levyni on toinen painos.


Toivoin viimeiseen saakka että Real Estate olis kuulunut Flown tän vuoden kiinnityksiin, mutta ei niin ei. Olin kyllä siinä luulossa että bändi saapuisi rakkaaseen naapurimaahamme, mutta Way Out Westin sivuilla tai Real Estaten MySpacessa ei lue mitään siihen viittaavaa... Että I dunno. No ei haittaa mua, parempi jos eivät tule niin voisin koittaa saada tätä kateellisuutta edes vähän hallintaan. Muuten Way Out Westissä onkin sitten lähestulkoon kaikki mitä olisin tänä kesänä halunnut nähdä mutta ihana tukea suomalaista kulttuuritapahtumaa etc.

2 kommenttia:

  1. Onhan toi flown ohjelmisto pettymys verrattuna way outtiin :/ Kuulin et Ducktails olis kuitenki tulos syksyl Suomeen ja myspacessa lukee et ne kiertää syksyl eurooppaa, mut paikoista ei oo viel tietoo.

    VastaaPoista
  2. No lievästi :--( Mut jee Ducktails kyl kelpais!

    VastaaPoista