sunnuntai 17. tammikuuta 2010

15.1.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Proenza Schouler inspaa edelleen, en pääse siitä varmaan yli koko lopputalvena. Päällä luottomekko eli Minimarketin Ridinghood ja See by Chloén Åhlénsin alesta hankittu kauluspaita. Huono kuvanlaatu provided by Nokia.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sisko tuli Jenkeistä ja toi tuliaisia, jee! Ensimmäisessä kuvassa Stephen Fryn Amerikka-kirja jossa matkataan läpi jokaisen valtion. Mitenköhän pärjään muuten elämässä eteenpäin nyt kun se lopetti twitterinsä... Onneks hyvän tarkotuksen vuoksi sentään, Moab Is My Washpot kakkonen ei voi tulla liian nopeasti!

Käytän aika vähän meikkiä noin yleensä mutta Diorshowta en kyllä enää vaihtaisi mihinkään. Ostin Blackoutin kun se oli kanta-asiakasalessa Stockalla joskus viime vuonna ja mikään muu ei kyllä enää kelpaa. Harmi vaan että hinta on lievästi sanottuna törkeä mutta Macy'siltä sai edes hieman halvemmalla. Diorshown vieressä köllöttelee yksi Chanelin tämän kevään uusista väreistä, 505 eli harmaanruskea. Olisin oikeesti halunnut numeron 407 eli Jaden mutta valitettavasti ja oletetusti se oli loppu. Tämäkin on kyllä ihan mahtava!

PS. Prada alkaa yhdeksän minuutin kuluttua, iik!! www.prada.com 

Tämän päivän muista näytöksistä lemppari on ollut Bottega Veneta jonka hiustyyli oli kyllä ihan järkyttävä, jopa Jiliä pahempi... Muutenkaan ei musta yltänyt ihan viime kerran tasolle, mutta Dolcellakin nähdyt swetarihousut oli ihania.

2 kommenttia:

  1. Mietinkin koska kuvaat tuliaiset!

    VastaaPoista
  2. joo kesti vähä ku aattelin et venaan et se paitaki tulis mut en sit jaksanukkaa!

    VastaaPoista