keskiviikko 20. tammikuuta 2010

when i was 17 i had wrists like steele

Image and video hosting by TinyPic

Vampire Weekendin Contra ylsi just Billboard 200-listan ykköseksi. Myytyjä levyjä on ensimmäisen viikon aikana tullut pelkästään Jenkeissä 124 000 ja taakse jäivät esim. Lady Gaga, Taylor Swift ja Black Eyed Peas. Jotenkin hieman absurdia mutta mikäs siinä, onnitteluni!

Sinänsä en kyllä ihmettele, viimeiset viisi kappaletta ovat hienoja, erityisesti Giving Up the Gun on mahtava ja varmasti yksi tämän vuoden ykkösbiiseistä. Kun Cousinsin musavideo ensimmäisen kerran ilmestyi, olin hieman skeptinen koska se on kuitenkin vähän kokeellisempi ja video vei muutenkin suurimman osan huomiostani. Samaten kun kuuntelin koko levyn ensimmäisen kerran (ilmaiseksi VW:n nettisivuilla) se jäi nopeasti taustamusiikiksi. Toisaalta näin uudelleen ajatellen, niin mulla käy aina - pääsen kappaleisiin sisälle vasta kun kuuntelen ne iPodista tai vielä mielummin vinyyliltä, koneella en pysty keskittymään.








Päätin kuitenkin antaa Vampeille vielä toisen mahdollisuuden, tykkäsinhän ensimmäisestä levystä ja juoksin sen hakemaan heti kun Suomesta löysin (muistan vieläkin miten ne pahvikannet ei meinannut lähteä irti ja lopulta leikkasin ne palasiksi....). Onneksi annoinkin, olisi muuten jäänyt kyllä helmi löytämättä! Harmittaa älyttömästi etten päässyt viime vuonna Flowhun mutta ehkä tänäkin vuonna olisi keikkaa tiedossa edes jossain päin, pliis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti