lauantai 23. tammikuuta 2010

pariisin syksy

Pariisin fashion weekillä ei ole tapahtunut oikein mitään raportoimisen arvoista tähän mennessä. Pari on ollut ihan ok, esim. Viktor & Rolf, YSL ja Louis Vuitton, mutten oo oikeestaan hyppinyt ihastuksesta. Pariisi loppuu huomenna, mutta silti on jäljellä mahdollisia napakymppejä Lanvinin, Hermèsin, Rafin ja Dior Hommen mudossa. Diorin näytös oli jo pari tuntia sitten, ja TIETENKIN unohdin katsoa live streamin... Toisaalta kuulemani perusteella kamerat olivat missä sattuu eikä itse kokoelmakaan ollut mikään tajunnanräjäyttävä. Bring back Slimane etc.

Ehkä hieman yllättävästi yksi tähänastisista lemppareistani on ollut Marni, joka erottui edukseen pienillä väripilkuilla ja rennon urheilullisilla mutta klassisilla lookeilla. Ja hei oikeasti, jos Ash Stymestin saa näyttämään  näin liikkikselta on jotain tehty oikein.



Toinen silmää mielyttänyt on tänään näytöksensä pitänyt belgialainen Ann Demeulemeester. Tyylilleen uskollisena kokoelman koostuu lähinnä monokromisesta väripaletista, laskoksista ja over all goottivibasta.

 

Etelä-Korealainen Juun J oli myös iloinen yllätys. Kerrokset olivat mahtavia, tosin vähän kyseenalaistin jotkut valinnat lantioiden kohdalla. Miehelle siluetti oli vähän erikoinen, joskaan ei välttämättä huono.  



Pettymyksiin voisin laskea Givenchyn, joka oli yllätyksetön enkä todellakaan lämmennyt miesten sukkahousujen ja sandaalien (fw hello???) yhdistelmälle. Samoin Dries Van Noten, joka osaa olla täysin virheetön halutessaan, jätti vähän toivomisen varaa. Kokoelma oli hieno ja mp3-soittimet ihan läppä idea mutta odotin kyllä jotain vähän parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti