sunnuntai 31. tammikuuta 2010

do you dig worms? the worms?


  
Periaattessa tästähän ei kai pitäisi vielä kirjoittaa, levy ilmestyy vasta 8.2. mutta en voi vastustaa enää..... Hot Chipin One Life Stand on ehdottomasti yks mun lempparilevyistä pitkään aikaan ja Alexis Taylorin ääni on oikeasti kauneimpia mitä tiedän. Koko levy (okei Slushista en ole ihan varma...) on täynnä niin täydellisen ihania pop-kappaleita fiksuilla ja nokkelilla sanoituksilla ja tyypillisillä Hot Chip-pimputuksilla että ilon kyyneleet värisevät silmäkulmista.

Paras biisi on ehdottomasti I Feel Better, joka on saanut jonkin verran huomiota yhtäläisyyksistä Madonnan La Isla Bonita-biisiin. Kuuntelin molempia biisejä vierekkäin täällä ja vaikka en täysin samanlaisia kohtia löytänytkään niin kyllä se on kuultavissa. Mitään tietoa ei tosin ole onko gool ol' Madgea samplattu vai ei. Joka tapauksessa biisi on ihan uskomaton, ja autotunekin jonka Kanye ehkä hieman ylikulutti sopii kuin nakki silmään.



Ensimmäinen sinkku on nimikkokappale One Life Stand, toinen viimeinen biisi Take It In.  Itse olisin ehkä valinnut edellämainitun I Feel Betterin, We Have Loven tai Thieves In the Nightin, vaikka oikeastaan kaikissä biiseissä on sinkkumateriaalia. Nyt vain sormet ristiin että kesän kiertue yltäisi Suomeenkin, ja mielellään huhtikuun 10. päivän jälkeen että allekirjoittanutkin sinne pääse....


Koko levy muuten löytyy Spotifysta, siksi en jaksanut alkaa mitään uppailemaan. Plus en tiedä olisinko osannut valita vaan pari biisiä...

Ps. Hot Chip-uutisissa ei voi unohtaa Grizzly Bearin upeaa coveria Chippien ehkä tunnetuimmasta kappaleesta, Boy From School. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti