torstai 28. tammikuuta 2010

hxc


Dior oli hyvin samansuuntainen kuin viime vuonna ylivahvoine meikkeineen. En kuulu Diorin enkä sen puoleen John Gallianonkaan suurimpiin ihailijoihen eikä tämäkään näytös mitenkään avannut sydäntäni rakkaudelle. Kaikki on niin jotenkin tunkkaista ja vanhanaikaista, en tykkää yhtään. Outoa miten Dior Homme voi olla niin moderni ja rento kun taas varsinki haute couture Dior on aina lähinnä oksettavaa. Same old shit, basically.


Chanelilla kirkkaimmin loisi Baptisten puku, ja se vasta olikin oikea hirvitys. Olihan kaikki nättiä ja hempeää, mutta haluaisin JOSKUS nähdä Kartsan tuottavan jotain muuta kuin sitä peruskamaa. Tosin se peruskamahan Chanelista tekee niin tunnistettavan.


Jostain syystä Givenchy on ollut täynnä pettymyksiä viime aikoina. Oon tykännyt kaikista muista Riccardo Tischin hc-mallistoista, mutta tämä ei vaan iskenyt tippaakaan. Inspiraationa oli kuulemma 70-luku, mikä näkyykin ainakin hatuissa jotka ovat kuin suoraan kyseisen vuosikymmenen lamppukaupasta. Myös glam rock-viba joka näkyi mm. Hanne Gaby Odielen päällä näkyvässä puvussa oli vähän epäilyttävää. Liika on aina liikaa. Myös viimeinen look, jonka olen ystävällisesti nimennyt vessaharjahelmaksi, olisi voinut jäädä sinne pönton reunalle.


Jean Paul Gaultier sen sijaan oli iloinen yllätys. Fantasiaa ja futurismia sekoitettuna viidakkovibaan ja punoksiin. JPG on usein hieman, noh, oman tiensä kulkija (en ole vieläkään päässyt yli niistä miesten farkkutuubitopeista......) mutta coutureen sekin sopii. HC:n pitää ollavähän toismaallista ja ainakin itse haluan oikeasti nähdä kaiken sen työn ja ajan mitä tekemiseen menee.


Lempparini oli kuitenkin Elie Saab. Olen haaveluillut jostain nudesta ja kimaltelevasta (älkää kysykö miksi) jo hetken ja tässähän sitä tulee oikein ruudun täydeltä. Edes se, että osaan kuvitella noin 95% kaikista näyötksen mekoista Taylor Swiftin päällä ei latista mielipidettäni. Luulenkin että näitä pukuja tullaan näkemään aika ahkerasti punaisilla matoilla.

Saabissa eniten viehätti se, että vaikka glitteriä oli joka paikassa, tyylikkyys säilyi. Mauttomuutta oli tuskin havaittavissa ja kaikki oli puhdasta ja kevyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti