torstai 7. tammikuuta 2010

clock tick

Stupidossa oli viime viikolla kaikki vinyylit -25%, joten laitoin tietty tilauksen tulemaan (ja käytin siinä samassa vähäiset joululahjarahat). Näin jälkeenpäin ajateltuna ei ehkä fiksuin päätökseni, koska postikulut oli 8,50€ eli alennuksista ei ollut merkittävästi hyötyä. Rakastan kyl siltikin pakettien saamista. *u*

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Paketista paljastui Bat For Lashesin kakkosalbumi Two Suns, Bon Iverin ensimmäinen For Emma, Forever Ago sekä Antsusta eli Ancosta eli Animal Collectivesta tutun Noah Lennoxin aka Panda Bearin Person Pitch. Oon vasta nyt tajunnut Bat For Lasheshin ihanuuden, mut parempi myöhään kuin ei millonkaan! Oon yleensä erittäin epäileväinen naislaulajien taidoista (pitäiskö tästä tunte huonoa omaatuntoa en tiedä....) mutta Natasha on kyllä saanut mut harkitsemaan mielipiteitäni! Koko levy on ihan mahtava.

Bonin tilasin koska sitä ei vielä löydy omasta hyllystä, ja Skinny Love on vaan pakko saada kuunneltua vinyyliltä. Panda Bearin tilalle olisin oikeesti halunnut Specialisia mut se oli loppu, ei sillä että harmittais kovin paljoo on PP sen verran kova!

Image and video hosting by TinyPic

Paula palasi hetkeksi Nipponista ja toi vähän tuliaisia; Vogue Hommes Japan ja Topshopin lehti jonka halusin lähinnä mukana tulevan Christopher Kane x Topshop laukun takia... Löytyy jo ennestään sama printti mekossa että mikäs sen mukavampi kun sävy sävyyn ja printti printtiin!

Jälleen kerran ei kyllä voi muuta kun kirota Suomen naurettavia lehtivalikoimia, VHJ on valovuosia edellä mistään mitä Euroopassa saatika Suomessa markkinoidaan miesten tyyli-lehtenä (tai onko niitä edes? En tiedä kuin Veljen ja ei sekään kai mikään puhdas muotilehti ole/ollut) ja vaikka itselläni ei jalkojen välissä mitään heilukkaan, ei voi muuta kuin ihastella. Toisaalta, mitäpä sitä voi odottaa kun iki-ihana ja suurin idolini elämässä, Nicola Formichetti on fashion directorina.

Image and video hosting by TinyPic

Tässä krokolaukku in action! Jonka muuten kivasti rikoin tänään... Tai no onneksi ei mennyt muuta rikki kuin yks olkain vähän irtosi mut silti ärsyttää että oon niin vammanen etten osaa käyttää tarpeeks vahvoja kasseja kannellesani 30 kg koulukirjoja...

Laukun takana hypoterminen allekirjoitanut päällään n. neljä kerrosta vaatteita. Ostin Tukholmasta lokakuussa Minimarketin takin mistä kiitän kyllä Zeusta, oon pitänyt sitä joka ikinen päivä tänä talvena enkä vieläkään kyllästy.

Image and video hosting by TinyPic

Loppukevennyksenä minä, Paula ja Sarita uutena vuotena! Oltiin Forssassa naamiasissa ja itse olin Luna Lovegood, harmi (tai miten sen nyt ottaa) ettei juurikaan edustuskelpoisia kuvia löydy....

Nyt jatkan A Single Manin soundtrackin (joka on täydellinen, pitäis tehä siitäkin entry!) kuuntelua, sitten meen tekemään ruokaa ja katon vähän Kylmää rinkiä, nammmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti