tiistai 5. tammikuuta 2010

gee-vahn-chic ja muut

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Riccardo Tischin Givenchy on ehdottomasti yksi mun lempimerkeistä, ja eikös ne taas onnistunut ylimaallisen upeasti! Tässähän on toinen osa s/s 2010 kampanjasta jonka ensimmäinen osa on nähtävissä esim. models.comissa. Mariaclara Boscono on niin ihana, eikä muissakaan todellakaan ole mitään valittamista, Simon Nessman on täydellinen as always. Natalia Vodianova kylläkin lievästi pelottaa mua koska sillä on ikää jo 27 vuotta ja näyttää teiniltä....

Givenchyssä pidän eritoten siitä että fokuksena on itse vaatteet/aurinkolasit/kellot, kuvat ovat raikkaita ja yksinkertaisia. Vastaesimerkkinä on vaikka uusi Gucci, joka on vaikkakin tyylilleen uskollinen (seksikäs, fierce, kallis) on mun makuun ihan liian sekava.

Image and video hosting by TinyPic

Muuten kyllä kevään kampanjat ei ole sen suuremmin hätkähdyttäneet, yllä oleva Balenciaga on muuten kiva ja ainakin erilainen, harmi vaan etten erityisemmin tykännyt itse mallistosta.

Muita kampanjoita voi katsoa vaikka TFS:n ss 2010 threadista tai edellä mainitussa models.comissa hieman karsittuna kahdessa eri osoitteessa; tässä ja täällä. Chloé on ehkä hieman liian retro mun tyyliin, vaikka Raquel werkkiikin, Prada on ihan jees mutta muut ei ei kyllä saaneet oikeen minkäänlaisia tunteita pintaan. Lanvinkin, josta yleensä tykkään, ei vakuuttanut. Syypäänä ei kyllä ole kukaan muu kuin Jamie Bochert josta en varmaan koskaan opi pitämään.

Kaikki toivo ei ole tosin vielä menetetty, Miu Miun pitäisi ilmestyä kohta puoliin ja Miuccia harvoin tuottaa pettymyksen!

2 kommenttia:

  1. natalia vodianova on kyl ihme neiti,niinku totesit.ei sitä uskois melkein kolmekymppiseksi perheen äidiksi !!!

    VastaaPoista