keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

on your video, video post

Tänään näki päivänvalon kaks musavideota, joista ensimmäisessä on huono biisi mutta masee video ja toisessa täysin toisinpäin. Lady Gagan Alejandroa on odotettu kuin kuuta nousevaa, ja kun pari viikkoa oli jo laskettu minuutteja on se nyt vihdoinkin ulkona. Healthin USA Boys taas ilmaantui ilman sen suurempaa uutisointia ja eikä video olekaan mitenkään erikoinen.

Oon kuullut Lady Gagalta viisi kappaletta, eikä yksikään niistä ole ollut tunteita herättävä tai mitenkään muutenkaan kovin mielenkiintoinen. Alejandro ei todellakaan ole mikään poikkeus vaan junnaa paikallaan ja on muutenkin ihan perus popbiisi ilman sen kummempia erikoisuuksia. Silti Gaga on musta tyylikäs, parempi ainakin kuin Katy Perry, Ke$ha tai joku muu vastaava superärsyttävä. Ei myöskään varsinaisesti satuta että Gagan stylistinä ja jokapaikanmuotihöylänä häärii Nicola Formichetti, joka on coolein jäbä jonka tiedän.






Alejandron on ohjannut valokuvaaja Steven Klein, jolle tää oli eka kerta videokameran takana. Klein on yksi tämän päivän tunnetuimmista muotikuvaajista, jonka cv:stä löytyy kaikki Vogue Italiasta Britney Spearsin levynkanteen. Koko Alejandro onkin erittäin pitkälti Kleinin tyyliä, ja tuo epäilyttävästi mieleen W:n vuoden 2009 syyskuun Academy-editorialin... Lievästi kyllä ärsyttää Gagassa se, että kaikki on niiiin ylidramaattista ja taiteellista, mutta musiikki on niin perussettii kun vaan voi olla. Ei ihan sovi yhteen.

Puhuttaessa asioista jotka eivät kuulu yhteen, alla on Healthin uus video USA Boysille:





HEALTH - USA BOYS from City Slang on Vimeo.


Oikeesti, mitä vittua. USA Boys on ihan älyttömän kova biisi ja odotan Disco kakkosta melkeen enemmän kuin Panda Bearin Tomboyta mutta siis tää video..... Ihan kuin kaikki mitä vihaan Skinsissä olisi survottu yhdeksi musavideoksi. Ainoa toivoni on että tää on vaan ironinen läppä. Tykkään tästä kyllä ulkonäöllisesti, jo Die Slown videossa nähty päällekkäin editointi näyttää edelleen siistiltä, mutta muuten en tykkää mistään. Tällanen musavideo vaan ei kuvasta Healthin musaa yhtään, niiden videoiden pitäs olla mielummin We Are Waterin tyyppisiä kuin tämän kaltasia.

1 kommentti: