lauantai 12. kesäkuuta 2010

suckers

Jos joku saa mut epäileväksi bändin taidoista, niin se että kyseistä yhtyettä kuvaillaan brooklyniläiseksi, vähän experimentaliksi indiepopiksi. Lisätään päälle vielä näppärä nimi, epätavallinen levynkansi ja hype joka on räjähtämäisillään kuin Eyjafjallajökull konsanaan, niin on kasassa paketti johon koskisin korkeintaan pitkällä tikulla kumihanskat kädessä. Suckersissa yhdistyy kaikki edelläoleva enkä voisi olla enempää rakastunut.


Ensimmäinen pitkäsoitto Wild Smile ilmestyi viime tiistaina Les Savy Favin basistinakin tunnetun Syd Butlerin Frenchkiss Recordsilla, joka on vastuussa myös esim. Local Nativesin, The Dodosin ja Passion Pitin levyjen julkaisusta. Oon huono kuvailemaan musiikkia kunnolla, mutta jos olisi pakko niin sanoisin että Wild Smile kuulostaa vähän White Denimin ja Yeasayerin sekoitukselta. Eli erinomaiselta.

Koko levyn voi kuunnella alempaa, suosittelisin erityisesti jo EP:llä kuultua It Gets Your Body Movin'ia ja A Mind I Knowia. Oikestaan koko levy on kyllä aika tasaisen hyvä, vaikea valita lempparia!
 



                           


Stupidon jäbät jos luette tätä joskus niin hankkikaa tää vinyylinä mahd. nopeasti. I will come running.

2 kommenttia:

  1. vinyyli julkaistaan ens viikolla.

    t. stupido jäbä, joka sattumalta eksy tänne.

    VastaaPoista
  2. jahas jahas, no hyvä tietää :D kiitos!

    VastaaPoista