tiistai 22. kesäkuuta 2010

at last

DSC_0110

Ahh, nyt voin taas hengittää vapaasti. Olipa kyllä tässäkin ennakkotilaamisessa järkeä kun lippuja sais Tiketistä vieläkin ja kaiken lisäksi tää ei edes ole mikään ultasuperexclusive vaan ihan perus lippu.fi.... Mutta en valita, tuli sentään perille ja vielä ajoissakin! Kuulostaa kyllä ihanalta että portit (aidataankohan koko Senaatintori vai miten tää toimii?) aukee 18.00 ja muistaakseni luin että Arcade Fire alottaa vasta 20.30. Tulee kyllä pitkä päivä kun ton päälle vielä Kuudennelle Linjalle kattomaan Japandroidsia.


In other news, Healthin Disco2 ilmestyi iTunesissa ja sitä voisi nyt tilata netistä pakettina jossa olis kahen levyn vinyyli, juliste, 12 bonusremixii ja latauskoodi hintana ilahduttavat 14 euroa. Edellisen levyn Get Colorin tilasin samaisesta SlangStoresta kolmella kympillä ja paketissa oli mukana t-paita, kangaskassi, iso kasa tarroja, pinssejä, juliste ja tietty vielä vinyyli. Saksalaiset on aina niin mukavia. Ainoa syy miksei tilaus ole jo matkalla on se että tykkään ostaa levyni levykaupasta enkä netistä. Pitänee kysyä Stupidosta tai Äksästä millasina versioina niille on Disco2 tulossa.

2 kommenttia:

  1. Netistähän sais kaikkee kivaa :O Varmaan tulee silti kaupasta haettuu. Harmi et Euroopan julkasu on vast parin viikon pääst :(

    VastaaPoista
  2. samoin vaikka toi paketti kyllä houkuttais :--( ja niinpä, törkeetä suorastaan!

    VastaaPoista